Kohta on jo joulukuu ja sen kunniaksi meillä herkuteltiin tänään piparin makuisella puolukkarahkalla. Lempi välipaloihini kuuluu eräänlainen puolukka-rahkaseos, jonka ohjetta joskus myöhemmin. Tässä hieman jälkiruokaisempi versio, jota syötiin broilerimakaroonilaatikon jälkiruokana.
Tarvitset:
- 250g maitorahkaa
- 3rkl Oatly vanilijakastiketta
- 2tl sokeria
- 1dl murskattuja pipareita
- 3dl puolukoita
Sekoita rahka, vanilijakastike, sokeri ja piparit tasaiseksi massaksi. Voit halutessasi ohentaa sitä hieman maidolla. Lado puolukat ja rahkaseos vuorotellen lasehin ja koristele piparimurskalla. Rahkan voi tehdä jo vaikka edellisenä päivänä, kunhan muistaa säilyttää sen kylmässä. Jälkiruoka kannattaa kuitenkin koota laseihin vasta juuri ennen syömistä. Puolukat ovat mielestäni parhaita hieman kohmeisina, melkein jäisinä :)
-Heini
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)