- 6 munaa
- 2½ dl sokeria
- 1½ dl vehjäjauhoja
- 1½ dl perunajauhoja
- 1½tl leivinjauhetta
- 2tl vaniliinisokeria
- 3rkl tummaa kaakaojauhetta
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele irtopohjavuoka, jonka halkaisija on n.25cm. Jauhota vuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota munat ja sokeri todella hyvin. Lisää kuivat aineet siivilän läpi taikinaan. Vältä turhaa sekoittamista. Paista uunin keskitasolla n. 30-45 minuuttia.
Vinkkejä kakkupohjan onnistumiseen.
-Heini
Tämä oli hyvää. Kiitos ohjeesta :)
VastaaPoistaÄlyttömän hyväää, kantsii kokeilla :))Tein ekan erän jälkeen 3 lisää, namm.... :D
VastaaPoistaKiva jos pidit :) Tämä on kyllä paras kokeilemani täytekakkupohja. Ohjeen olen saanut äitipuoleltani :)
VastaaPoista-Heini
Onnistui, vaikka tein viidellä kananmunalla. Kohosi tasaisesti ja säilytti muotonsa vielä uunista oton jälkeenkn. Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaTätä aion kokeilla, kerron sitten myöhemmin miten onnistui..
VastaaPoista