3.3.2013

Sienipasteijat

Hiihtolomalla vanhempien luona käydessäni tein tälläisia ihanuuksia. Kuva on valitettavan huono illan pimeydestä johtuen, mutta pasteijat olivat niin maistuvia, että tahdon jakaa ohjeen kanssanne. Makumaailma on melko syksyinen, mutta kyllä tällaisia herkkupaloja syö mielellään keväälläkin. Ihanaa ja valoisaa alkukevättä kaikille lukijoillemme! ♥



Tarvitset:
  • 500g voitaikinalevyjä
  • 60-100g haluamiasi ruokasieniä 
  • 1 muna
  • 2 sipulia
  • 3rkl ruokakermaa
  • 0,5 dl juustoraastetta
  • pippuria, suolaa, inkivääriä, valkopippuria
Pilko sipuli pieneksi hakkelukseksi. Sekoita täytteen aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Kaulit voitaikinasta sopivan ohutta ja levitä täyte kymmenelle voitaikinalevylle. Kääri levyt pasteijoiksi ja voitele ne halutessasi munalla. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

♥Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)