4.5.2013

Nachovuoka




Tarvitset:
  • 100g nacholastuja (/tortillasipsejä)
  • 400g jauhelihaa
  • 1pkr kigneypapuja
  • 2 sipulia
  • 3-5 kynttä valkosipulia
  • 2-3 tomaattia
  • tacomausteseosta
  • 1½dl vettä
  • 200g paseerattua tomaattia
  • ½-1tl chilimaustetta
  • 1prk ranskankermaa
  • ½dl maustamatonta jukurttia (tai turkkilaista jukurttia)
  • suolaa, pippuria
  • 4dl juustoraastetta
Pilko sipuli, tomaatit ja valkosipuli. Paista jauheliha pannulla. Lisää vesi ja tacomausteseos. Sekoita tasaiseksi ja lisää sipuli, valkosipuli, tomaatit, paseerattu tomaatti, kidneypavut, ranskankerma, jukurtti ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.


Voitele uunivuoka ja lado siihen vuorotellen jauhelihakastiketta, tortillasipsejä ja juustoa. Aloita kastikkeesta ja lopeta juustoon. Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilemista. Näin tuhti ruoka maistuu parhaiten raikkaan salaatin kanssa.


♥: Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)