9.10.2010

Tumma täytekakkupohja

  •  6 munaa
  • 2½ dl sokeria
  • 1½ dl vehjäjauhoja
  • 1½ dl perunajauhoja
  • 1½tl leivinjauhetta
  • 2tl vaniliinisokeria
  • 3rkl tummaa  kaakaojauhetta

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele irtopohjavuoka, jonka halkaisija on n.25cm. Jauhota vuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota munat ja sokeri todella hyvin. Lisää kuivat aineet siivilän läpi taikinaan. Vältä turhaa sekoittamista. Paista uunin keskitasolla n. 30-45 minuuttia.



Vinkkejä kakkupohjan onnistumiseen. 

-Heini

4 kommenttia:

  1. Tämä oli hyvää. Kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
  2. Älyttömän hyväää, kantsii kokeilla :))Tein ekan erän jälkeen 3 lisää, namm.... :D

    VastaaPoista
  3. Kiva jos pidit :) Tämä on kyllä paras kokeilemani täytekakkupohja. Ohjeen olen saanut äitipuoleltani :)
    -Heini

    VastaaPoista
  4. Onnistui, vaikka tein viidellä kananmunalla. Kohosi tasaisesti ja säilytti muotonsa vielä uunista oton jälkeenkn. Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)