24.11.2012

Puolukkarahkaa piparilla

Kohta on jo joulukuu ja sen kunniaksi meillä herkuteltiin tänään piparin makuisella puolukkarahkalla. Lempi välipaloihini kuuluu eräänlainen puolukka-rahkaseos, jonka ohjetta joskus myöhemmin. Tässä hieman jälkiruokaisempi versio, jota syötiin broilerimakaroonilaatikon jälkiruokana.




Tarvitset:

Sekoita rahka, vanilijakastike, sokeri ja piparit tasaiseksi massaksi. Voit halutessasi ohentaa sitä hieman maidolla. Lado puolukat ja rahkaseos vuorotellen lasehin ja koristele piparimurskalla. Rahkan voi tehdä jo vaikka edellisenä päivänä, kunhan muistaa säilyttää sen kylmässä. Jälkiruoka kannattaa kuitenkin koota laseihin vasta juuri ennen syömistä. Puolukat ovat mielestäni parhaita hieman kohmeisina, melkein jäisinä :)



-Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)