21.7.2011

Pehmeät pasteijat

Kokeilin näin torstaiaamun kunniaksi tälläisia pasteijoita. Täytyy sanoa, että maun ja koostumuksen suhteen onnistuin jopa omasta mielestäni. Sweet and sour -kastike sopi täydellisesti riisin, kananmunan ja salamin kanssa. Rapean kuoren alta paljastuva pehmeä täyte on todella herkullinen. Ohjeesta tulee noin 14 pasteijaa.



Tarvitset:
  • 700g voitaikinaa
Täyte:
  • 1dl salamikuutioita
  • 3 keitettyä kananmunaa kuutioituna
  • 1 raaka kananmuna
  • 1dl hienoksi raastettua Valio Salaneuvos -juustoa
  • 4rkl Sweet and sour -kastiketta (lasinen pullo marketista, kanalle tarkoitettua)
  • 3dl keitettyä riisiä¨
  • (1rkl sulatejuustoa)
Voiteluun yksi kananmuna

Sulata voitaikina ja jaa se 14 osaan. Kaulitse ne levyiksi. Tee täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja  jaa se levyille. Taittele levyt pasteijoiksi ja voitele ne kananmunalla. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.


-Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)