10.1.2011

Pasteijat

Tajusimme eilen, ettei Suklaaneidit ole saanut ainoatakaan blogipäivitystä kuukauteen. Minne se joulukuu katosikaan? Siihen mahtui kylläkin paljon kokeita ja jouluhulinaa. Suklaaneidit toivottavat kaikille maistuvaa uutta vuotta 2011 tämän pasteijareseptin kera!



Tarvitset:
  • 150g riisiä
  • lihaliemikuution
  • 2rkl öljyä
  • 400g jauhelihaa
  • maustekurkun
  • sipulin
  • mausteita makusi mukaan (esim. jauhelihamaustetta, pippuria, basilikaa..)
  • 3-4dl juustoraastetta
  • 1 kg  torttutaikinalevyjä (itse käytin Myllyn Paras)
  • kananmunan
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen kuitenkin lihaliemikuutio ja öljy. Pilko sipuli ja maustekurkku. Kuullota niitä hetki paistinpannulla. Paista jauheliha ja mausta se. Sekoita riisi, jauheliha, sipuli, maustekurkku ja juustoraaste tasaiseksi täytteeksi. Puolita torttutaikinalevyt ja kaulitse ne ohuiksi. Jaa täyte levyille ja taita ne kolmioksi. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

-Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)